MENU
Aula_close Layer 1

Mennesker & Medier

Hvad får du ud af skoleåret?  

Målet er, at du bliver god til at tage ansvar for dit skolearbejde og til at deltage i gruppearbejde. Det er også et mål, at du bliver god til at fremlægge, forklare og argumentere samt at skrive og kommunikere i forskellige genrer.   

Hvad laver vi? 

Vi undersøger menneskets rolle i (kultur)livet, i samfundet og i verdenshistorien. Vi formidler vores nye viden på skrift; i aviser, guider, plancher og blogs eller på video eller i billedfortællinger.  

Du skal arbejde målrettet på at styrke dine evner til undersøge, disponere, formidle og fremlægge opgaver – mens vi har det godt og sjovt. 
•    Vi besøger udstillinger, museer og aktuelle kulturelle begivenheder og skriver vores egen rejseguide til skolens studietur.  
•    Vi har fokus på valget af ungdomsuddannelse bl.a. gennem arbejdet med en uddannelsesavis.  
•    Vi undersøger vores nærmeste omgivelser på byvandringer og dykker ned i globale madkulturer – og der er frit slag for gode forslag til spændende emner.  

Mennesker & Medier bliver dit faste holdepunkt på Østerbro10. Din underviser er både uddannet lærer og journalist med lang erfaring fra radio- og avisbranchen.   

Vi glæder os til at se dig!