MENU
Aula_close Layer 1

Sport

Linjen Sport er for dig, der synes, det er spændende at kombinere fysisk aktivitet med teamsamarbejde. At vælge sport kan være dit springbræt til en ungdomsuddannelse indenfor f.eks. sundhedsområdet, forsvarsområdet eller en karriere inden for polititiet. 

Hvad får du ud af skoleåret?  

Her kan du kombinere fysisk aktivitet med teamsamarbejde, mens du udvikler dig både fagligt, personligt og ikke mindst socialt. Du får selvtillid, fysisk og mental styrke og øget fokus – alt sammen kompetencer, som kan overføres til de andre undervisningsfag og løfte din læring. 

Mange sportsgrene 

Undervisningen foregår inde og ude og veksler mellem klassiske og moderne sportsgrene. Vi træner atletik, spiller basket, volleyball og fodbold. Derudover tager vi på klatreture, kører mountainbike og gokart, ror i kajak, dyrker crossfit og meget andet.  

Dig som eksperten  

På Sport arbejder vi både med din teoretiske og praktiske udvikling, og du skal være med til at præge undervisningen. Du skal stå for opvarmningsprogrammer, og vi bruger dig som medinstruktør i de sportsgrene, du dyrker.  

Dig som teamspiller

 Vi forventer ikke, at du er eliteudøver, men du skal være engageret og klar til at indgå i et forpligtende fællesskab, hvor vi viser hinanden respekt og tager medansvar både på og udenfor banen. Vi lover dig, at du får en masse fede oplevelser, og et år, du helt sikkert vil huske. 

Sport bliver dit faste holdepunkt på Østerbro10. Dine undervisere er selv idrætsudøvere og er alle uddannet idrætslærere.   

Vi glæder os til at se dig!