MENU
Aula_close Layer 1

Fodbold for både drenge og piger

 

Hvad får du ud af skoleåret? 
Du lærer at bruge træningsparatheden og sammenholdet fra banen til at udvikle dig socialt, personligt og fagligt. På Fodbold tænker vi fysisk udfoldelse sammen med din skolegang, og vores høje, tekniske træningsniveau gør dig til en bedre fodboldspiller.   

Seriøs træning og ambitioner  

Du skal tage din skolegang lige så seriøst som dit fodboldspil. Du skal kunne noget med en fodbold i forvejen, du skal brænde for det og udvise fairplay - både på og udenfor banen. Engagement, vilje til udvikling, godt kammeratskab og træningsparathed er nøgleordene i dette skoleår. Du skal indgå i et tæt samarbejde med din fodboldlærer og yde en målrettet indsats på banen og i klassen. 

 Til gengæld for din benhårde indsats får du: 
•    Træning med DBU-uddannede trænere 
•    Mulighed for DBU B1 træner-uddannelse til udvalgte elever 
•    Deltagelse i den landsdækkende skoleliga for piger og drenge  
•    Teknisk, taktisk, fysisk og mental træning  
•    Undervisning i ernæring og fysiologi  
•    Skadesforebyggende og alternativ træning   

Sidst på året bliver målrettede og ambitiøse elever inviteret på en afsluttende træningslejr i udlandet. Fodbold bliver dit faste holdepunkt på Ø10. Du bliver undervist af en tidligere professionel divisionsspiller, der har en UEFA B-licens og er tidligere assistenttræner på B93s førstehold. Vores kvindelige assistenttræner er selv aktiv på liganiveau og har en DBU B1 trænerlicens.   

Optagelse  

For at blive optaget på fodboldlinjen skal du have været  til prøvetræning.

 

Vi glæder os til at se dig!