MENU
Aula_close Layer 1

Kunst & Design

Kunst & Design er for dig, der godt kan lide at være kreativ og som gerne vil lære, hvordan det at tænke i kreative, innovative baner kan være med til at styrke dine faglige og personlige kompetencer. 

Hvad får du ud af skoleåret? 

Her lærer du at bruge din fantasi, kreativitet og dine visuelle kompetencer. Dine ideer og erfaringer fra den kunstneriske proces sættes i spil i det faglige rum. Du lærer arbejdsteknikker, evaluering og formidling, og dine praktiske evner bringes i samspil med din skolefaglige og personlige udvikling.   

Ideer omsættes til praksis  

Kunst & Design er for dig, der gerne vil arbejde kreativt og praktisk. Undervisningen har fokus på at realisere dine ideer, og vi følger den kreative proces fra tanke til virkelighed, hvor du hele tiden bliver udfordret i processen med at udforme dine egne designs.  

Konkret  

Vi arbejder praktisk og konkret med:  
•    Street Art og performance  
•    Tegning, maleri og farvelære  
•    Fotografi og fotokomposition  
•    Design, formgivning, reklame og produktudvikling  
•    Skulptur og rumforståelse  
•    Udstilling og formidling af egne værker  

Vi finder inspiration i det offentlige rum, besøger museer, særudstillinger, gallerier og laver kreative opgaver for eksterne samarbejdspartnere. Linjen giver dig en enestående mulighed for at arbejde i et praktisk, kreativt miljø, hvor din visuelle evner og fantasi er omdrejningspunktet for læring og den faglige dialog. 

Kunst&Design bliver dit faste holdepunkt på Ø10. Din underviser er cand.mag. i kunsthistorie og har stor erfaring med formidling både i form af rundvisninger og udstillingsprojekter.  

Vi glæder os til at se dig!